De oskyldiga - David Baldacci (2013)
ISBN 9789175231808
Genre Thriller
Förlag Bokförlaget HörOpp
Tryckt år 2013
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning John-Henri Holmberg
Uppläsare Reine Brynolfsson
Omslag Miroslav Sokcic
Handling
Den före detta elitsoldaten Will Robie är en topphemlig, statsanställd lönnmördare som USA:s regering använder i situationer där varken polis, FBI eller militär räcker till. Robie utför sina order utan frågor och han misslyckas aldrig.
Men så går ett uppdrag fel. Robie är utskickad mot ett mål mitt i Washington D.C., men känner instinktivt att något inte stämmer. För första gången gör Robie det otänkbara: han vägrar att döda.
Robie blir nu själv jagad av sin egen organisation och tvingas fly för sitt liv. Hans vägar korsas av den fjortonåriga Julie, en gatusmart tjej på flykt undan en okänd mördare som samma kväll skjutit ihjäl hennes föräldrar. Robie bestämmer sig för att hjälpa Julie och inser snart att de båda har hamnat i centrum av en enorm konspiration som hotar rikets säkerhet.

DAVID BALDACCIS första thriller om den ensamme yrkesmördaren Will Robie är en frenetisk jakt genom Washington D.C. där Robie tvingas kämpa mot de mäktiga organisationer som ska skydda landet. Försvarsdepartementet, armén, FBI, CIA - överallt hittar han dubbelspel och infiltration. Spänningsmästaren Baldacci är i toppform och håller läsaren fängslad med ett rasande tempo och en intrig fylld av oväntade vändningar.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1716
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Serie Will Robie
Orginaltitel The Innocent
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2012
Notes
Första boken i serien om Will Robie.
10 CD, 12 timmar 30 minuter