De Sammansvurna - David Baldacci (2011)
ISBN 9789186615420
Genre Thriller
Förlag Bokförlaget HörOpp
Tryckt år 2011
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Jan Risheden
Uppläsare Torsten Wahlund
Omslag Göran Alfred
Handling
Den femte boken i serien om Oliver Stone och Kamelklubben!

John Carr, även känd som Oliver Stone och en gång USA:s skickligaste lönnmördare, står i Lafayette Park framför Vita huset, kanske för sista gången. Presidenten har personligen bett Stone att tjäna sitt land igen genom ett riskfyllt hemligt uppdrag. Trots att han har kämpat i decennier för att lämna sin tidigare karriär bakom sig, har Stone inget annat val än att säga ja.

Men Stones uppdrag förändras drastiskt innan det ens har börjat. Samma kväll som den brittiske premiärministern gästar Vita huset detonerar en bomb i Lafayette Park, en uppenbar attack mot både presidenten och premiärministern. I de kaotiska efterdyningarna får Stone ett nytt, mer brådskande uppdrag: att hitta de ansvariga för bombdådet.

Den brittiska MI-6-agenten Mary Chapman blir Stones partner i sökandet efter de okända angriparna. Men deras skugglika motståndare visar sig vara fullt kapabla till mord och, värst av allt det verkar som om bombdådet i parken bara var inledningen till någonting mycket större. Stone ber om hjälp från de enda han vet att han kan lita på: Kamelklubben. Men det kan visa sig vara ett stort misstag
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1689
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Serie Kamelklubben
Orginaltitel Hell's Corner
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2010
Notes
5:e boken i serien om Kamelklubben
11 CD, ca 13 timmar