Kamelklubben - David Baldacci (2006)
ISBN 9789170023132
Genre Thriller
Förlag Bra böcker
Tryckt år 2006
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning David Nessle
Uppläsare Magnus Roosmann
Omslag Göran Jönsson
Handling
Kamelklubben huserar i utkanten av Washington DC. Den består av fyra udda och illa medfarna medlemmar, och är helt utan makt. Deras mål är att ta reda på "sanningen" om vad som händer i USA.

Den brokiga församlingen leds av en man med ett dunkelt förflutet som kallar sig Oliver Stone. Klubben ägnar dag och natt åt att granska fantasifulla konspirationsteorier, nyheter och myndigheternas förehavanden för att försöka finna sanningen och ställa USA:s ledare till svars inför folket. Men inte i sina vildaste mardrömmar kan Stone föreställa sig den konspiration som Kamelklubben är på väg att avslöja

Efter att ha bevittnat ett mord slungas klubben huvudstupa in i en intrig som sträcker sig ända in i Vita huset, full av oväntade vändningar, högt spel och globala förvecklingar. Klubben slår sig ihop med Alex Ford, en veteran inom Seeret Service, som motvilligt blir en av aktörerna i en av de mest rysliga incidenter som någonsin utspelat sig på amerikansk mark. Händelsen kan mycket väl leda till den slutgiltiga urladdningen mellan två skilda världar, och det enda som står i vägen för katastrofen är fem oväntade hjältar.

I Kamelklubben tecknar David Baldacci en skrämmande och levande bild av en värld som snart skulle kunna bli verklighet, och av den lilla grupp som har en möjlighet att hindra apokalypsen.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1672
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Serie Kamelklubben
Orginaltitel The Camel Club
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2005
Notes
1:a boken i serien om Kamelklubben
14 CD, 17 tim 45 min
BBBCD10