Förrädarna - David Baldacci (2009)
ISBN 9789170027284
Genre Thriller
Förlag Bra Böcker AB
Tryckt år 2009
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Jan Risheden
Uppläsare Magnis Roosmann
Omslag Göran Alfred
Handling
I Washington DC, där makt är allt och alltför få har alltför mycket av den, finns Kamelklubben, fyra medelålders högst excentriska män med dunkelt förflutet. Deras uppdrag: att ta reda på vad som verkligen sker bakom de dörrar som stängs om Amerikas ledande män.

Oliver Stone, ledare för den grupp som kallar sig Kamelklubben, är både fruktad och respekterad av dem som korsar hans väg. Genom att hålla ett vakande öga över ledarna i Washington DC har klubben fått nya anhängare men samtidigt skaffat sig fiender - även bland makthavare som är beredda att göra vad som helst för att hindra Stone och hans vänner från att avslöja regeringens hemliga arbete.

En efter en hittas män från Stones förflutna döda. Bakom morden står en enda man: Harry Finn. För de flesta som känner honom är Finn en hängiven far och kärleksfull make som använder sin talang i rikets tjänst. Men han har även en annan sida: han en hänsynslös mördare som nu obönhörligt riktar sitt vapen mot Oliver Stone. Kanske har Stone till slut mött sin överman?
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1663
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Serie Kamelklubben
Orginaltitel Stone Cold
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2007
Notes
3:e boken i serien om Kamelklubben
11 cd, 12 h 45 min