Den dubbla tystnaden - Mari Jungstedt (2009)
ISBN 9789100122607
Genre Thriller
Förlag Bonnier
Tryckt år 2009
Format Inbunden (220 x 145 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Omslag Sofia Scheutz
Handling
Försommaren blomstrar och de goda vännerna från det välmående villaområdet i Visbys utkant reser iväg på sin traditionella -
semestertripp. I vardagen delar de allt: barnpassning, trädgårdsskötsel middagar, fester och motionspass. Vänskapen är gränslös och banden dem emellan tycks orubbliga efter åratal av gemenskap. Årets, utfärd går till Fårö där Bergmanveckan stundar och sedan vidare mot Stora Karlsö där sillgrissleungarna lyfter i tusental från de branta kalkstensklipporna.
Men något går väldigt snett under resan - en kvinna försvinner under en cykeltur i Bergmanlandet kring Hammars, en åldrad man flyter iland den lettiska staden Ventspils på andra sidan Östersjön.
Kommissarie Anders Knutas med kollegan Karin Jacobsson får ett svårgripbart fall att ta tag i som för dem långt bortom gängse normer.

Mari Jungstedts sjunde roman borrar djupt i de mörkaste av hemligheter som även närstående döljer för varandra. Den dubbla tystnaden är en pulshöjande thriller som stärker Jungstedts position som en av Sveriges mest lästa författare. Hennes böcker har sålts i över en miljon exemplar bara i Sverige.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1670
Read It Yes
Product Details
Tryckning 5
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 365
Orginaltitel Den dubbla tystnaden
Original Country Sverige
Orginalspråk Svenska
Original Publication Year 2009
Notes
Originalupplaga 2009