Hett byte - Evanovich, Janet (2003)
ISBN 9177114043
Förlag Richter
Tryckt år 2003
Format Pocket (180 x 110 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Molle Kanmert Sjölander
Omslag Miki Less
Handling
För Stephanie Plum, New Jerseys tuffaste och roligaste prisjägare, är livet som vanligt ytterst komplicerat. Helt oväntat får hon en inneboende som är alla lägenhetsinnehavares mardröm - nämligen mormor Mazur! Stephanies pappa kar aldrig dragit jämt med denna krutgumma av rang och efter att i åratal ha haft henne i närheten tjugofyra timmar om dygnet står han helt enkelt inte ut längre. Mormor Mazur tar genast sin tillflykt till Stephanies lilla lägenhet utan att vara ett dugg ledsen över att ha blivit utslängd.
Som om detta inte var nog får Stephanie snart andra problem. Både polisen med sexige snuten Joe Morelli i spetsen och Stephanies chef och kusin Vinnie är på jakt efter den mystiske prisjägaren Ranger, som har gått under jorden. Eftersom Ranger är den som senast såg skumraskfiguren Homer Ramos i livet, måste man hitta honom snabbt. När Stephanie träffar på Ranger ber han henne bevaka Ramos hus och snart befinner hon sig som vanligt i knipa. Både Ranger och Morelli överraskar henne i tur och ordning med nattliga besök, men flyr fortare an kvickt när mormor Mazurs öronbedövande snarkningar bryter den laddade stämningen ...

Janet Evanovich är känd över hela världen för sina humoristiska deckare om prisjägaren Stephanie Plum. Hon har fått flera prestigefyllda deckarpriser för sina böcker och i Sverige ökar hennes popularitet för varje bok. HETT BYTE är bok nummer sex i serien, men kan liksom de andra fem delarna läsas som en fristående roman.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 359
Read It Yes
Product Details
Utgåva [Ny utg.]
Serie Stephanie Plum
Tryckt av Svenska Tryckcentralen
Antal sidor 304
Orginaltitel Hot Six
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2000
Notes
Sjätte boken om Stephanie Plum

Första svenska uppl. 2001