Helgonet på jakt - Charteris, Leslie (1980)
ISBN 9185596809
Förlag Läsabra
Tryckt år 1980
Format Inbunden (205 x 130 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Line Ahrland
Handling
Det här är historien om Vicky Kinian som fick ett hemlighetsfullt brev frän sin pappa på tjugofemårsdagen. Det är bara det att pappa har varit försvunnen nästan lika länge som Vicky trampat omkring på jorden med sina förtjusande fötter.
Men brevet ger en antydan om oanade rikedomar, och Vicky ger sig av för att leta efter en gömd skatt. Hon är förföljd bland annat av en elegant man med mörkt här och blå ögon vid namn Simon Templar. Eller Helgonet om man så vill. Hon är faktiskt förföljd av några till, men deras syften är givetvis oändligt mycket skummare än Helgonets.
Lilla oskyldiga Vicky trasslar givetvis in sig riktigt rejält, och Helgonet kämpar för att trassla ut henne igen. Då och då blir man rejält rädd för att det ska gå riktigt illa för dem båda, och... tja, man kan ju aldrig vara helt säker här i världen. Helgonet på jakt är lika elegant, lika otrolig och lika charmant underhållande som Charteris andra böcker om Helgonet. Evigt ung, evigt attraktiv och evigt bovarnas överman löser denne superman de knivigaste problem och hittar utvägar ur de svåraste situationer. Man känner sig trygg med Helgonet för han fixar det alltid, man har roligt med honom för han fixar det alltid med glimten i ögonvrån, och man hisnar tillsammans med honom för han fixar det alltid på farligaste sättet...
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 225
Read It Yes
Links Helgonet (film)
Product Details
Antal sidor 191
Orginaltitel The Saint in Pursuit
Orginalspråk Engelska
Notes
Bra Spänning