Hon som tittade in - Karin Wahlberg (2003)
ISBN 9146182675
Förlag Wahlström & Widstrand
Tryckt år 2003
Format Inbunden (230 x 155 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Omslag Annika Lyth
Handling
En läkare blir påkörd under en skidtur. Trots ett snabbt ingripande från sjukvårdspersonal går hans liv inte att rädda, han avlider senare på intensiven. Den chockade bilföraren hade inte någon möjlighet att väja och polisen avskriver fallet som en tragisk olyckshändelse.
Men en kort tid därefter försvinner en av läkarens före detta arbetskamrater. Hon hittas mördad i sitt hem - skjuten från nära håll med flera skott. Kan det verkligen vara en slump att två personer knutna till samma sjukhus förolyckas under så kort tid? När det sedan framkommer att offren inte hade en helt okomplicerad relation till varandra inser kommissarie Claes Claesson att de har att göra med ett invecklat fall.
Under polisförhören träder bilden av en hård arbetsplats fram, där rädsla och maktbegär styrt personalen. En plats där mobbing lett till ett tragiskt människoöde. Och framför allt - en våldsam längtan efter hämnd...

Läkaren och författaren Karin Wahlberg kommer nu med ytterligare en kriminalroman efter succédebuten Sista jouren. Med sällsynt skärpa skildrar hon vanliga människors vardagsproblem och glädjeämnen i en spännande mordhistoria.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1463
Read It Yes
Product Details
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 329
Orginaltitel Hon som tittade in
Original Country Sverige
Orginalspråk Svenska
Original Publication Year 2002
Notes
Originaluppl. 2002