Hos dig vill jag vara - Helen Van Slyke (1979)
Förlag Bra böcker
Tryckt år 1979
Format Inbunden (220 x 140 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Barbro Widebäck
Omslag Ib Thaning
Handling
Sheila Callahan var fortfarande vacker, fortfarande åtråvärd, fortfarande kärleksfull och i behov av kärlek - när hon plötsligt drabbades av chocken att stå ensam.
Hennes man, den virile, vitale Sean, var död. Hennes två vuxna barn levde sitt eget liv, sonen Patrick som gift läkare och dottern Maryanne som hippie och älskarinna åt en obskyr rocksångare. Och det tredje barnet, minstingen Tommy, hade problem att brottas med.
Med ens kände sig Sheila så främmande för alla de gifta vänner hon och Sean tidigare umgåtts med. Och männen hon mötte efter sin mans död tycktes alla ute efter en sådan sorts kvinna som hon aldrig ville vara. Även om den unge läkaren Jerry Mancini fyllde ett värkande tomrum hos henne...
Svårigheterna för Sheila var många - inte minst att finna tillbaka till ett meningsfyllt liv där hon utan reservationer kunde ge, och ta emot, stor och sann kärlek.
"Hos dig vill jag vara" berättar om bittert och ljuvt, en roman som går rakt till hjärtat hos alla som känner kärlekens fullhet, rikedom och stundom smärtsamma krav.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1310
Read It Yes
Product Details
Antal sidor 346
Orginaltitel The Best Place To Be
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1976
Notes
Svenska utg. något förkortad