På andra sidan midnatt - Sidney Sheldon (1978)
Förlag Bra böcker
Tryckt år 1978
Format Inbunden (230 x 150 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Bo G A Ericsson
Handling
För Noelle Page, den vackra slumflickan från Marseille som stigit till berömmelsens höjder, var Larry Douglas den första och stora kärleken. Men han var också den ende som svikit henne.
Noelle blir besatt av en enda tanke: att hämnas. Hon skaffar sig de rätta kontakterna, de rätta männen, älskar och behagar dem tills hon nått målet: en position från vilken hon kan dominera Larry.
Men när vedergällningens stund är inne finner hon att hon styrs av en starkare makt. Och hon glömmer att hennes älskare och beskyddare, den grekiske skeppsredaren och finansgiganten Constantin Demiris, är en man som aldrig låter en oförrätt passera.
Noelle, den undersköna film- och teaterstjärnan, en av världens okrönta drottningar vars vilja varit allas lag, inser inte att hon gett sig in i ett spel där hon bara blir en bricka - obönhörligt styrd av en allsmäktig hand...
I färgstarka miljöer - ockupationens Paris, krigets Amerika, det solgnistrande Grekland - bygger Sidney Sheldon upp ett ödesdrama av mäktig kraft och spänning.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1241
Read It Yes
Product Details
Antal sidor 382
Orginaltitel The Other Side of Midnight
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1973