Biverkningar - Michael Palmer (1985)
ISBN 9177060350
Förlag Richter
Tryckt år 1985
Format Inbunden (185 x 120 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Carla Wiberg
Handling
Den unga läkaren Kate Bennett har fått offra mycket för sin karriär och har efter ett kraschat äktenskap och hårt arbete äntligen nått dit hon önskat: hon har en kärleksfull, framgångsrik äkta man och hon har just fått erbjudande om att bli chef för patologen på ett Boston-sjukhus. Men plötsligt inträffar en rad händelser som gör att hela hennes värld är på väg att rasa samman.
Inflytelserika fiender på sjukhuset gör allt för att förhindra hennes befordran och hennes man tycker plötsligt att hon ska börja tänka mer på familjelyckan än karriären. Samtidigt ställs Kate inför sin största medicinska utmaning hittills: att söka reda på orsaken till den underliga sjukdom som dödat två kvinnor på kort tid och nu hotar att riskera livet på hennes bästa väninna.
Fast besluten att rädda sitt äktenskap, kämpa för att behålla sin självständighet - och slutligen sitt förstånd - fortsätter Kate envist att få fram orsaken till de mystiska dödsfallen - tills hon sätter inte bara sitt äktenskap och sin karriär på spel utan även sitt eget liv...
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1153
Read It Yes
Product Details
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 320
Orginaltitel Side Effects
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1985