Terror - Francis, Dick (1985)
ISBN 9146149945
Förlag Wahlström & Widstrand
Tryckt år 1985
Format Inbunden (215 x 140 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Astrid Lundgren
Omslag May Moran
Handling
"Kidnapping år mitt yrke, förstår ni. Mitt jobb inom Liberty Market är både att råda folk som riskerar att bli kidnappade om hur de kan undvika det, och att hjälpa till att förhandla med kidnapparn när någon väl bortförts: att få tillbaka offret levande och till minsta möjliga kostnad."

Andrew Douglas jobbade efter de vanliga rutinerna för att få tillbaka miljonärsdottern Alessia Cenci levande och till låg kostnad.
Bortförandet, hotelserna, de bandinspelade meddelandena - hela tillvägagångssättet - tydde nämligen på att det var en tämligen normal kidnapping.
Douglas trodde sig vara nära att besegra kidnapparen, så nära att han betraktade sitt uppdrag som i det närmaste slutfört.
Då hände det igen. Terrorn började på nytt.
Andrew Douglas insåg att den här kidnapparen inte bara var ovanligt slug och professionell, utan också ovanligt fräck och fruktansvärt farlig.

Dick Francis är en av de internationellt mest namnkunniga och lästa thrillerförfattarna, Han är engelsman och med ett förflutet som stjärnjockey med steeple-chase som specialitet. Bland annat har han ridit den engelska drottningmoderns häst i Grand National - världens hårdaste hinderlöpning. I Terror visar han upp hela sitt breda register: väl dokumenterade miljöer, bra tecknade karaktärer och en lika övertygande som spännande handling. Har Du inte läst Dick Francis förr - så gör det nu. Du kommer inte att ångra dig!
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 430
Read It Yes
Product Details
Tryckt av Tryckeri AB Norden
Antal sidor 306
Orginaltitel The Danger
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1983