Farligt byte - Evanovich, Janet (2003)
ISBN 9177151607
Förlag Richter
Tryckt år 2003
Format Kartonage (180 x 110 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Molle Kanmert Sjölander
Omslag Miki Less
Handling
Stephanie Plum är numera en erfaren prisjägare, men hon drabbas fortfarande av galningar som inte följer hennes order. Och hon trampar fortfarande rakt in i mord som hon tvingas lösa. Inte kunde Stephanie ana att stofilen hon fått order om att fånga in – en före detta pojkvän till hennes mormor! - förvarade Mrs Ricci i trädgårdsskjulet eller att den gamla damen var stendöd.
Kärlekslivet är fortfarande krångligt. Joe Morelli är oemotståndlig - och han är fantastisk i sängen - men vill Stephanie verkligen gifta sig med honom? Hennes och Joes mödrar verkar inte bry sig om vad Stephanie och Joe tycker och snart är kyrka, festlokal och brudklänning bokade.
Men Stephanie har inte kommit över sin svaghet för den mystiske och sexige Ranger - Och han tycks ha planer för Stephanie som definitivt har att göra med avklädning, heta smekningar och sängar.
Nej, Stephanie Plums liv är inte tråkigt. Och när dessutom mormor Mazur är i toppform, sumubrottnings-aktiga Lula är stridsberedd och Stephanies perfekta syster plötsligt bestämmer sig för att blir antingen prisjägare eller lesbisk blir Stephanies liv än mer händelserikt.

Farligt byte gick direkt upp på förstaplatsen på samtliga amerikanska bästsäljarlistor när den kom ut. Ingen av Janet Evanovichs trogna läsare kommer att bli besviken på hennes senaste deckare, och nya läsare har en kul upptäckt framför sig!
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 360
Read It Yes
Product Details
Utgåva [Ny utg.]
Serie Stephanie Plum
Tryckt av Svenska Tryckcentralen
Antal sidor 303
Orginaltitel Seven Up
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2001
Notes
Sjunde boken om Stephanie Plum

Första svenska uppl. 2002