Jagat byte - Evanovich, Janet (2000)
ISBN 9177098854
Förlag Richter
Tryckt år 2000
Format Pocket (180 x 110 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Molle Kanmert Sjölander
Handling
Jagat byte är del två i serien om Stephanie Plum.
Efter att ha fått sparken från bh-avdelningen på ett varuhus försörjer sig Stephanie Plum på att vara prisjägare, och hon tvingas kämpa hårt för att överleva. Hon är inte precis bra på pistolskytte, men hon är en överdängare på att knäa män i skrevet, slå backhandslag med väskan och att springa fort när det behövs.

Stephanie tvingas följa med sin mormor på hennes nya hobby: begravningar. Mormodern hävdar att det är enda möjligheten för henne att träffa människor i sin egen ålder och någon måste ju skjutsa henne till begravningsbyrån... Men medan mormor skvallrar och tömmer bufféborde upptäcker Stephanie att det försiggår skumma saker bland kistorna. Utan förvarning befinner hon sig öga mot öga med en sociopat som inte backar för något. Han hotar mormor till livet och bussar en hungrig katt på Stephanies hamster Rex! Stephanie ser rött! Skurkens dagar i frihet är räknade. Stephanie till och med samarbetare med kriminalaren Joe Morelli, som hon lovat sig själv aldrig träffa igen.
Joe Morelli tror inte på att rädda damer i nöd. Sista gången hon såg honom övergav han henne, naken och fastkedjad vid en duschdraperistång. Men nöden har ingen lag, och Morelli är - trots sin oemotståndlighet - bra att ha med på bovjakt.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 355
Read It Yes
Product Details
Utgåva [Ny utg.]
Serie Stephanie Plum
Tryckt av AIT Falun AB
Antal sidor 285
Orginaltitel Two for the Dough
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1996
Notes
Andra boken om Stephanie Plum

Första svenska uppl. 1997