De tolv apostlarna - Coughlin, William J. (1985)
ISBN 9177060210
Förlag Richter
Tryckt år 1985
Format Inbunden (185 x 120 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Carla Wiberg
Omslag Nancy Brown
Handling
Christina Giles - skicklig jurist i den gigantiska advokatfirman Nelson & Clark (vardagligt kallad "De tolv apostlarna") på Manhattan - har allt en kvinna kan önska sig: hon är vacker, intelligent och har charm som en man inte glömmer i första taget; en make som är framgångsrik läkare och en intelligent tonårsson. Men plötsligt vänds allting mot henne och äktenskapet blir en förödmjukelse, sonen fientlig och jobbet en missräkning.
Driven av affärsmässiga skäl rakt i armarna på en japansk industripamp, vars manliga behov är lika stolt som hans vansinniga krav på maktbegär, inser Christina att hon håller på att sätta allt hon har på spel - sin makt och ställning i advokatfirman och stödet från mannen som inte har något annat val än att vända henne ryggen.
Dan Spencer är Christinas största rival till en högre ställning i advokatfirman när en av delägarna plötsligt dör. Men komplikationer uppstår genom Dans stora kärlek till Christina.
Från lyxiga advokatkontor med valnötspaneler till exklusiva New York-restauranger är De tolv apostlarna ett högspänningsdrama i bästa Harold Robbins-klass, fylld med Sidney Sheldons glamorösa intriger.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 208
Read It Yes
Product Details
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 357
Orginaltitel The Twelve Apostles
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1984
Notes
Även tillg. med tryckår: [Ny tr.], 1986