Matarese - Återkonsten - Robert Ludlum (2001)
ISBN 9132432720
Genre Thriller
Förlag B. Wahlström
Tryckt år 2001
Format Pocket (180 x 110 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Solveig Rasmussen
Handling
Det har gått mer än tjugo år sedan de båda agenterna från CIA och KGB, Brandon Scofield och Valeniekov, lyckades sätta stopp för Matareses planer på att skaffa sig herraväldet över världsekonomin.
Nu är det fruktade syndikatet tillbaka, och "den korsikanska febern" hotar att bryta ut igen. En handfull högt uppsatta personer - samtliga barnbarn till baron Guillaume Matarese, mannen som i seklets början lade grunden till dynastin - samlas på Korsika för att väcka nytt liv i baronens högtflygande planer. Den här gången ska alla hinder effektivt röjas undan, och före nyår ska gruppen ha nått sitt mål.
CIA-agenten Cameron Pryce får i uppdrag att en gång för alla krossa den farliga organisationen. Han beger sig till en avsides liggande ö i Västindien. Där gömmer sig Brandon Scofield, alias Beowulf Agat - den ende överlevande från den förra sammandrabbningen med Matarese. Tillsammans börjar de båda agenterna jakten på fienden och upptäcker att syndikatet nu är större och mäktigare än någonsin. Det har till och med lyckats infiltrera CIA...
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 894
Read It Yes
Product Details
Utgåva 1. pocketuppl.
Tryckt av AIT Trondheim AS
Antal sidor 416
Orginaltitel Matarese Countdown
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1997
Notes
Första svenska uppl. 1998