Kärlek och heder - William Saxon (1987)
ISBN 9177064615
Förlag Richter
Tryckt år 1987
Format Inbunden (185 x 120 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Ingrid Berglöf
Handling
Eva Langer tvingas fly till vänner i USA för att föda sitt och sin mans barn - en liten dotter som får namnet Elizabeth. Men en tragisk händelse medför att Elizabeths mor måste ge sig i väg igen och lämna kvar dottern hos den förmögna familjen Voorhis i New York.
Elizabeth blir adopterad av familjen och växer upp tillsammans med sin avgudade adoptivbror och hans kusin, Jon van Damm, som är full av hämndlystnad och hat mot sina släktingar på grund av en dyster familjehemlighet.
Elizabeth utvecklas till en vacker och intelligent kvinna som blir en av New Yorks mest eftertraktade jurister. Men hennes stora dröm om en lysande karriär skuggas av den man hon älskar. Hon får det mest fantastiska erbjudande en kvinna kan drömma om - presidenten erbjuder henne en viktig post Washington. Men kommer det verkligen att vara möjligt för henne att sköta jobbet exemplariskt och samtidigt hålla sitt förhållande med den inte helt ärlige affärsmannen Jon van Damm vid liv? Är det möjligt att finna ett kryphål i lagen för Jons och deras kärleks skull? Eller ska hon tänka på sin heder och helt enkelt göra sin plikt?
När den gamla släktfejdens stridsyxor åter börjar slipas efter en katastrof tappar Elizabeth helt greppet om sitt liv och en rad tragedier fattar beslutet om hennes framtid...
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1305
Read It Yes
Product Details
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 357
Orginaltitel For Love or Honor
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1985