Kwammanga - Del 1 - Madge Swindells (1985)
ISBN 9177060334
Förlag Richter
Tryckt år 1985
Format Inbunden (185 x 135 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Inga Lill Högberg
Handling
Kwammanga är en intensiv och färgsprakande berättelse om människor som älskar och hatar, som upplever överväldigande lycka och förödande sorg, men som hela tiden drivs vidare av sin längtan efter makt och kärlek...

När Marika Magos och Gunter Greiff möts i ett litet nybyggarsamhälle i Sydafrika blir de omedelbart och intensivt förälskade.
Hon har kommit dit som flykting 1940, och allt hon har med sig är minnena från ett krigshärjat Europa och hatet till tyskarna som dödat hennes familj.
Han lever under falskt namn, och när Marika får veta hans rätta identitet flyr hon i förtvivlan...
Medan Marika kämpar för att göra karriär som designer, isolerar sig Gunter i öknen på jakt efter rikedomar. Till slut hittar han Kwammanga - världens största och vackraste diamant - en diamant som blir en symbol för Gunters och Marikas rikedom, ensamhet och kärlek.
Deras storslagna och dramatiska kärlekssaga spänner över tre decennier, och utspelar sig på vitt skilda platser, allt ifrån öknen i sydligaste Afrika till Londons glittrande modevärld. Och fastän tiden och avståndet skiljer dem åt hinner det förflutna ifatt dem, och den fruktansvärda sanning som Marika tycker sig ana, hotar att ödelägga både hennes och Gunters liv...
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1299
Read It Yes
Product Details
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 320
Orginaltitel Song of the Wind
Original Country Sydafrika
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1985
Notes
Del 1 av 2.